Support

Waar vind ik de documentatie van DEFLog?

Alle technische documentatie is te vinden in DEFLog onder “Documentation”, direct te benaderen via deze link (let op hiervoor is toegang tot DEFLog nodig).

Hoe krijg ik toegang tot DEFLog?

Binnenkort komt er een uitleg beschikbaar op deze website hoe je toegang kunt krijgen tot DEFLog.

Wat is IAMconnected?

IAMconnected is de identity service om toegang te krijgen tot de DEFLog omgeving. Met je IAMconnected identiteit krijg je toegang tot DEFLog. Zie het als een DigiD waarmee je inlogt bij o.a. overheidsdiensten.

IAMconnected wordt aangeboden door Portbase B.V. en wordt dagelijks door meer dan 4000 organisaties gebruikt in de havenlogistiek. Meer informatie over IAMconnected vind je hier.

Waarom heb ik een IAMconnected account nodig?

Om data veilig en vertrouwd te kunnen delen is het noodzakelijk dat de identiteit van organisaties en haar gebruikers op een juiste manier vastgesteld kunnen worden. We hebben er voor gekozen om de identiteit los te koppelen van DEFLog om zo verschillende identiteiten in de toekomst te kunnen ondersteunen.

Kan ik ook met een andere identiteit provider gebruik maken van DEFLog?

Op dit moment is het alleen mogelijk om met een IAMconnected identiteit toegang te krijgen tot DEFLog. In de toekomst zullen ook andere identiteiten (bijv. eHerkenning) en het iShare afsprakenstelsel ondersteund worden in DEFLog.